About Pure      eNews Signup      Community      Careers      Contact Us
             
 
 
   
   
           
 
Home > Schedules
  Services
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8196 0000

FITNESS

Time
Mon
Jul 17
Tue
Jul 18
Wed
Jul 19
Thu
Jul 20
Today
Tomorrow
Sun
Jul 23
07:15
BODYPUMP™
Timo
45 mins
YOGA
Diptom
45 mins
TRX CIRCUIT
Mark
45 mins
CIRCUIT BLITZ
Kiko
45 mins
BODYCOMBAT™
Jill
45 mins
  
09:15
     
GRIT™
Leisa
30 mins
 
10:00
     
BODYPUMP™
Leisa
60 mins
CIRCUIT BLITZ
Ecko
45 mins
11:00
YOGA
Diptom
60 mins
STEP WORKOUT
Juan
60 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Gaston
60 mins
PILATES
Susann
60 mins
BOSU BLAST
Gaston
60 mins
  
11:10
     
BODYCOMBAT™
Leisa
60 mins
BODYPUMP™
Kenny (C)
60 mins
12:10
BODYCOMBAT™
Susann
45 mins
BODYPUMP™
Raven
45 mins
JAZZ FUNK
Gaston
45 mins
TRX BLAST
Susann
45 mins
VIPR
Gaston
45 mins
  
12:20
     
BODYBALANCE™
Leisa
60 mins
BODYCOMBAT™
Susann
60 mins
13:10
PILATES
Susann
50 mins
BODYATTACK™
Juan
50 mins
BODYPUMP™
Jill
50 mins
BODYJAM™
Raven
50 mins
LATINO JAM
Otto
50 mins
  
13:30
     
TRX BLAST
JK
45 mins
TRX BLAST
Denis
45 mins
14:25
     
PILATES
Eddie
45 mins
BOSU BLAST
Denis
45 mins
15:00
 
PRIVATE CLASS
.
90 mins
     
15:20
     
HIP HOP
Eddie
60 mins
 
15:30
      
POLE DANCE BEGINNERS
Marsha (C)
55 mins
16:30
     
JAZZ FUNK
Eddie
60 mins
POLE DANCE INTERMEDIATE
Marsha (C)
60 mins
17:30
TRX BLAST
Raven
55 mins
BODYCOMBAT™
K-John
55 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Eddie
55 mins
YOGA
Diptom
55 mins
PILATES
Susann
55 mins
  
18:35
BODYPUMP™
Ecko
55 mins
TRX BLAST
Otto
55 mins
LATINO JAM
Eddie
55 mins
BODYCOMBAT™
Mark
55 mins
CIRCUIT BLITZ
K-John
45 mins
  
19:40
JAZZ FUNK
Eddie
55 mins
BODYPUMP™
Jonas
55 mins
BODYATTACK™
Leisa
55 mins
GRIT™
Mark
30 mins
   
20:20
   
BODYBALANCE™
Jay
60 mins
   
20:45
STRETCH/ABS
Eddie
45 mins
PILATES
Jonas
45 mins
BODYPUMP™
Ecko
45 mins
    

CYCLING

Time
Mon
Jul 17
Tue
Jul 18
Wed
Jul 19
Thu
Jul 20
Today
Tomorrow
Sun
Jul 23
07:15
RPM™
K-John
50 mins
 
CYCLE
JK
45 mins
 
RPM™
Nove
50 mins
  
10:00
     
SPRINT
Markus
30 mins
 
11:15
     
CYCLE
JK
45 mins
RPM™
Ecko
50 mins
12:10
RPM™
Ecko
50 mins
 
RPM™
Jill
50 mins
 
RPM™
Otto
50 mins
  
12:30
      
SPRINT
Denis
30 mins
13:10
 
RPM™
Raven
50 mins
 
CYCLE
Susann
45 mins
   
17:45
    
SPRINT
K-John
30 mins
  
18:35
 
RPM™
K-John
50 mins
 
RPM™
Jay
50 mins
CYCLE
Susann
45 mins
  
19:40
RPM™
Stephanie R (C)
50 mins
RPM™
Otto
45 mins
RPM™
Stephanie R (C)
50 mins
SPRINT
Jay
30 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee